Hobby

Voeders Denys is op en top een familiebedrijf waarvan de 5de generatie sinds 2017 aan het roer staat. Komende van het malen van granen met behulp van een windmolen in de jaren1880, staan wij garant voor jarenlange ervaring en kennis in het vak. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor kwaliteitsvol veevoeder. Maar ook voor uw mestbankaangiftes, burenregelingen, ruwvoeranalyses, rantsoenberekeningen, bedrijfsbegeleiding en zoveel meer. Zoals er te lezen staat op de achterzijde van onze vrachtwagen, "Het voeder dat U in vertrouwen koopt!', is onze slogan. Kwaliteit, vertrouwen en eerlijkheid zijn dan ook onze waarden en normen.

We houden je privégegevens privé!

We doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden. Wanneer je iets bij ons bestelt, wil je natuurlijk geen pottenkijkers die er met jouw persoonsgegevens vandoor gaan. Terecht ook.

We vragen wel gegevens van jou, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken lees je hieronder. Ook zie je wat je rechten zijn, wie toegang heeft tot je data en hoe lang we je gegevens bewaren.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 12 mei 2018.

Wil je meer weten?

Wil je nog meer weten, bijvoorbeeld waar jouw gegevens worden bewaard of wie toegang heeft tot jouw data? Dat kan. Hieronder lees je er meer over.

Contacteer ons

Voeders Denys

Industrielaan 30

8810 Lichtervelde

051 72 20 82

info@voedersdenys.be

© 2018 Voeders Denys NV. All Rights Reserved.